O nama

Biografija.info portal je na kojem možete pronaći biografije poznatih osoba iz Bosne i Hercegovine, regije i svijeta.

Ova web stranica nudi vam biografije poznatih ljudi svih profesija. Možete pronaći biografije glumaca, glazbenika, sportaša, poduzetnika, književnika i mnogih drugih profesionalaca koji su svojim nesvakidašnjim životima, velikom ambicijom, utjecajem i radom doprinijeli razvoju kulture, umjetnosti i književnosti, utjecali su gospodarskom razvoju društva ili jednostavno doprinijeli zabavi.

Na ovom portalu možete pročitati zanimljivosti o životima slavnih, pa čak i ako njihov utjecaj na društvo nije bio posve pozitivan. Nudimo vam jednostavne i zanimljive biografije u kojima ćete moći saznati nešto iz privatnog, javnog i poslovnog života javih osoba, te informacije o njihovom obrazovanju, obitelji i njihovim najvećim poslovnim i privatnim dostignućima.

Zadaća ovog portala nije samo zabaviti čitatelja, već ga i educirati ili informirati o životima nekih važnih osoba koje su obilježile kako našu povijest, tako i sadašnjost.

Ideja za ovaj projekt nastala je nakon uspjeha portala Moja Lektira, na kojem, osim obrađenih osnovnoškolskih i srednjoškolskih lektira, te definicija pojmova iz jezika i kulture, možete pronaći i biografije poznatih književnika.

Portal Biografija.info, također nudi biografije književnika, ali smo sadržaj proširili i na biografije ostalih važnih osoba iz drugih kulturno-umjetničkih sfera, pa i onih poslovnih, političkih i ostalih.

Nadamo se da će vam informacije na našem portalu biti zanimljive i korisne, te da ćete nešto naučiti o osobama koji su svojom pojavom i radom, utjecali na naše društvo. Možda će vam neki od njih biti inspiracija što želite ili ne želite učiniti od svog života.

Ako ste u nekom tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].